DE CE CHILLI?

Povestea noastră începe, așa cum o spune și numele, de la un mix de pasiune, nonconformism și creativitate, care ne-au determinat să ne dorim, altceva decât ce exista deja pe piață. Încă de la fondarea Chilli Ideas, am pus pe primul loc originalitatea și dorința de a-i oferi clientului nostru mai mult decât un serviciu sau un produs: o experiență completă.

“Chilli” s-a născut în 2007, iar de atunci ne place să credem că timpul a lucrat în favoarea noastră, la fel ca în cazul unui vin bun: ne-am dezvoltat constant, am atras în echipă tot mai mulți oameni valoroși, am încheiat parteneriate de succes și am cunoscut mulți clienți minunați, cărora le-am ascultat poveștile și le-am oferit ceea ce căutau.

Nu credem în limite sau în conformism, de aceea nu ne limităm la a oferi o serie de produse. Când lucrezi cu noi, primești de fapt o experiență. Ne facem timp să te cunoaștem, să aflăm tot ce este important de știut despre activitatea ta, echipa ta și aspectele care îți caracterizează compania, astfel încât să fim siguri că îți oferim ceea ce cauți.

Personalizăm fiecare experiență, fiindcă știm că suntem cu toții diferiți și că, la fel cum oamenii sunt unici, companiile au viziune și valori proprii. Iar nouă, echipei Chilli Ideas, ne place să cunoaștem povestea completă a fiecărui colaborator.

VALORILE NOASTRE

Nu credem în etichete, însă credem în principii și valori care ne definesc și ne ajută să ajungem acolo unde ne dorim.

Curajoși deschizători de drumuri

Evităm drumurile deja bătătorite și ideile ultra folosite, pentru că vrem să facem cu adevărat o diferență pentru fiecare client al nostru. Ne place originalitatea, așa că preferăm să găsim variante noi și să fim cei care dau tonul. Avem curajul de a ne arunca în ape necunoscute, fiindcă știm că lucrurile bune vin din inovație.

Exploratori curioși

Fiecare colaborator al Chilli Ideas merită să fie pus în cea mai bună lumină și să primească un tratament personalizat. Prin urmare, atunci când vom începe să lucrăm împreună, te vom cunoaște cu adevărat. Ne dorim să fii încântat de experiența pe care o ai cu noi, așa că ne vom adapta la specificul brandului tău.

Responsabili

Atunci când începem un proiect, îl ducem întotdeauna la capăt cu maximă atenție la detalii și la calitatea produselor oferite. Respectăm termenele limită și ne asigurăm că nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Încrederea ta este importantă pentru noi și ți-o vom câștiga încă din prima clipă.

Pasionați de provocări

Unii oameni preferă să evite folosirea cuvântului “problemă”, însă noi nu facem asta. Putem spune chiar că ne plac provocările, pentru că ne dau ocazia de a le rezolva. Nu știi cum să îți motivezi echipa sau cum să te apropii de partenerii tăi de afaceri? Suntem aici cu soluțiile perfecte.

Concentrați pe experiența de brand

Nu ne privim proiectele ca pe tranzacții și de aceea nu ne mulțumim cu a produce obiecte personalizate. Ne dorim să îți punem compania în valoare prin tot ceea ce facem și te vom ajuta să îți transmiți identitatea de brand către angajați și colaboratori deopotrivă.

Creativi

Ideile noastre sunt Chilli, adică au câteva caracteristici aparte: sunt profesioniste și în același timp jucăușe, se adaptează brandului tău și îi aduc acel ceva pe care poate nici nu îl bănuiai. Ne lăsăm conduși de creativitate în tot ceea ce facem și punem pasiune în fiecare idee, pentru că ne pasă cu adevărat de rezultatul final și ne dorim ca acesta să nu fie doar mulțumitor, ci wow.

PREMIILE NOASTRE

Premiul Distribuitorul Anului din Europa
Gala Premiilor Sustenabile PSI
(Germania 2019)

Premiul pentru Responsabilitate Sociala Corporativa
Gala Forbes Green Awards
2017

Cea mai inovativa campanie de Marketing
IPPAG
Hong Kong 2019

INFORMAȚII ADIȚIONALE

Activitate susținută de Fondul Social European

Ce spun colaboratorii noștri despre noi

Dincolo de tot ce ți-am putea spune despre noi, cea mai bună carte de vizită e reprezentată de recomandările colaboratorilor Chilli Ideas.
Iată câteva păreri pe care le împărtășim cu drag:

Recomand Chilli Ideas că fiind un partener serios, prompt și de încredere, care își îndeplinește obligațiile contractuale la timp, oferind produse de calitate la prețuri competitive. Colaborez cu compania Chilli Ideas de mai bine de un an pe proiecte corporatiste și de fiecare dată am apreciat efortul și promptitudinea de care au dat dovadă. Au oferit rezultate bune, atât prin abilitatea de a lucra în mod eficient, sub presiune, cât și prin respectarea termenelor stricte. Totodată, compania Chilli Ideas, prin profesionalismul angajaților săi, a oferit suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre. Apreciez serviciile de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite.
Herbalife, I.S.

Sales & Marketing Representative

Parteneriatele companiei Gothaer Asigurări Reasigurări se bazează pe încredere, profesionalism și promptitudine, iar Chilli Ideas este un partener care respectă și îndeplinește aceste standarde, dând dovadă de flexibilitate în găsirea de soluții promoționale, chiar și în termene limită uneori dificile.
Gothaer Asigurări Reasigurări

A.B., Specialist Marketing

Dragă Chilli, Îți scriu cu recunoștință și ca să îți mulțumesc. Sunt mândră să spun că ești furnizorul nostru, deși nu prea transmit informația oricui. Este foarte important să ai un furnizor de încredere, care te cunoaște și care livrează conform cerințelor. Așadar un mare MULȚUMESC și la cât mai multe comenzi.
DMT Marine Equipment

A.M., Marketing Manager

În toate proiectele în care am colaborat, echipa Chilli Ideas a dat dovadă de implicare, creativitate, flexibilitate, profesionalism, iar produsele și serviciile oferite au fost pe măsura așteptărilor. De aceea recomandăm Chilli Ideas ca furnizor de obiecte promoționale de încredere.
Edenred România

C.M., Marketing Specialist

Colaborarea cu Chilli Ideas a început în octombrie 2013 și a avut la bază un raport calitate/preț excelent pentru produsele ofertate, client service mereu gata să răspundă cerințelor noastre, experiență în domeniu. Recomandăm cu încredere Chilli Ideas companiilor care își doresc un furnizor performant pentru achiziția produselor promoționale personalizate.
Alpha Bank România

L.E., Director Aria Retail, februarie 2015

Chilli Ideas este unul dintre partenerii care dau dovadă de profesionalism și promptitudine. Esri România lucrează în parteneriat cu Chilli Ideas din anul 2011 și îi recomandăm pentru ideile inovative, atenția pentru client și orientarea către soluții în domeniul produselor promoționale.
Esri România

D.S., Marketing & Sales Manager

Colaborarea cu Chilli Ideas s-a dovedit a fi o alegere foarte bună, potrivită nevoilor companiei noastre. Chilli Ideas este un partener profesionist, cu vaste cunoștințe în domeniul în care activează, mereu proactiv și orientat către client. Au existat numeroase situații în care Chilli Ideas ne-a ajutat să identificăm cele mai potrivite opțiuni pentru buna desfășurare a proiectelor noastre, într-un timp foarte scurt. Rezultatele au fost mereu pe măsura așteptărilor, motiv pentru care recomandăm cu încredere Chilli Ideas pentru promptitudine, seriozitate, creativitate.
Genpact Romania

D.B., APV Communication, Branding & Employee Engagement

Colaborăm de aproximativ 3 ani cu Chilli Ideas și suntem foarte mulțumiți de calitatea serviciilor oferite, de promptitudinea și profesionalismul echipei, dar și de calitatea produselor. Comunicarea eficientă cu persoanele de contact, precum și respectarea termenelor limită stabilite de comun acord, ne fac să apelăm întotdeauna cu încredere la serviciile oferite de Chilli. Le mulțumim pentru seriozitatea de care dau dovadă și îi recomandăm cu toată încrederea.
Kinstellar, A.E.

Marketing Manager

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.