DE CE CHILLI?

Pasiune, nonconformism și creativitate. Pe scurt, Chilli!

Încă de la început, originalitatea și dorința de a-i oferi clientului nostru o experiență completă au făcut parte din ADN-ul #ChilliIdeas.

Ne mândrim cu faptul că suntem ca un vin bun. Pe măsură ce trec anii, ne reinventăm, inovăm și excelăm. Încă din 2007, ne-am dezvoltat constant, am atras în echipă oameni valoroși, am încheiat parteneriate de succes și am cunoscut nu doar clienți minunați, ci și poveștile din spatele business-urilor lor.

Credem că poveștile sunt extrem de importante și punem accent pe creativitate. De aceea, atunci când lucrezi cu noi, nu ai parte doar de produse sustenabile, ci de o întreagă experiență #chilli. Ne dorim să te cunoaștem, să îți cunoaștem afacerea și echipa și să știm ce anume îți caracterizează compania, astfel încât să putem să îți oferim exact ceea ce cauți.

Punem preț pe personalizare. Fiecare om, companie și experiență au o unicitate aparte, iar nouă ne place să cunoaștem povestea completă a fiecărui partener.

 

#ChilliIdeas

#ChilliValues

Nu credem în etichete, dar credem în principii și valori care ne definesc și care ne ajută să ajungem acolo unde ne dorim. Hai să ne cunoaștem!

Suntem curajoși și deschizători de drumuri

Evităm drumurile deja bătătorite și ideile ultra folosite, pentru că vrem să facem cu adevărat o diferență pentru fiecare client cu care lucrăm. Ne place originalitatea, așa că preferăm să găsim variante noi și să fim cei care dau tonul. Avem curajul de a ne arunca în ape necunoscute, fiindcă știm că lucrurile bune vin din inovație.

Suntem exploratori, curioși

Vom descoperi alături de tine locuri fantastice și noi moduri de a te promova. Meriți să fii pus în cea mai bună lumină și să primești un tratament personalizat. Pentru ca acest lucru să se întâmple, vom porni împreună într-o călătorie unde ne vom cunoaște cu adevărat. Ne vom adapta specificului brandului tău și vom construi experiență memorabilă.

Suntem responsabili

#ChilliIdeas și responsabilitatea merg mână în mână. Acordăm o atenție sporită la detalii și la calitatea produselor oferite, respectăm termenele limită și nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Vrem să îți câștigăm încrederea încă din prima clipă în care ne cunoaștem!

Suntem pasionați de provocări

Orice provocare poate fi rezolvată cu niște #ChilliIdeas. Iubim provocările pentru că ne dau ocazia de a le rezolva. Fie că dorești să îți motivezi echipa, să îți promovezi afacerea sau să te apropii de partenerii de afaceri, suntem mereu pregătiți să îți oferim soluții personalizate, care să te ajute să îți îndeplinești obiectivele.

Suntem concentrați pe experiența de brand

Noi suntem partenerii potriviți care să te ajute să transmiți identitatea de brand către angajați, viitori angajați și colaboratori. Proiectele noastre nu sunt doar despre obiecte personalizabile sustenabile, ci despre crearea unor conexiuni și valoarea pe care putem să o aducem pentru colaboratorii noștri.

Suntem creativi

Suntem mereu pregătiți cu idei #Chilli: profesioniste, dar jucăușe și ușor adaptabile brandului tău, gata să îi aducă acel ceva de care are nevoie, pe care poate nici nu îl bănuiai. Pentru noi, rezultatul final trebuie să fie unul wow, nu doar mulțumitor, de aceea, ne lăsăm conduși de creativitate și pasiune în tot ceea ce facem.

PREMIILE NOASTRE

Premiul Distribuitorul Anului din Europa
Gala Premiilor Sustenabile PSI
(Germania 2019)

Premiul pentru Responsabilitate Sociala Corporativa
Gala Forbes Green Awards
2017

Cea mai inovativa campanie de Marketing
IPPAG
Hong Kong 2019

INFORMAȚII ADIȚIONALE

Activitate susținută de Fondul Social European

Ce spun colaboratorii noștri despre noi

Dincolo de tot ce ți-am putea spune despre noi, cea mai bună carte de vizită e reprezentată de recomandările colaboratorilor Chilli Ideas.
Iată câteva păreri pe care le împărtășim cu drag:

Recomand Chilli Ideas că fiind un partener serios, prompt și de încredere, care își îndeplinește obligațiile contractuale la timp, oferind produse de calitate la prețuri competitive. Colaborez cu compania Chilli Ideas de mai bine de un an pe proiecte corporatiste și de fiecare dată am apreciat efortul și promptitudinea de care au dat dovadă. Au oferit rezultate bune, atât prin abilitatea de a lucra în mod eficient, sub presiune, cât și prin respectarea termenelor stricte. Totodată, compania Chilli Ideas, prin profesionalismul angajaților săi, a oferit suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre. Apreciez serviciile de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite.
Herbalife, I.S.

Sales & Marketing Representative

Parteneriatele companiei Gothaer Asigurări Reasigurări se bazează pe încredere, profesionalism și promptitudine, iar Chilli Ideas este un partener care respectă și îndeplinește aceste standarde, dând dovadă de flexibilitate în găsirea de soluții promoționale, chiar și în termene limită uneori dificile.
Gothaer Asigurări Reasigurări

A.B., Specialist Marketing

Dragă Chilli, Îți scriu cu recunoștință și ca să îți mulțumesc. Sunt mândră să spun că ești furnizorul nostru, deși nu prea transmit informația oricui. Este foarte important să ai un furnizor de încredere, care te cunoaște și care livrează conform cerințelor. Așadar un mare MULȚUMESC și la cât mai multe comenzi.
DMT Marine Equipment

A.M., Marketing Manager

În toate proiectele în care am colaborat, echipa Chilli Ideas a dat dovadă de implicare, creativitate, flexibilitate, profesionalism, iar produsele și serviciile oferite au fost pe măsura așteptărilor. De aceea recomandăm Chilli Ideas ca furnizor de obiecte promoționale de încredere.
Edenred România

C.M., Marketing Specialist

Colaborarea cu Chilli Ideas a început în octombrie 2013 și a avut la bază un raport calitate/preț excelent pentru produsele ofertate, client service mereu gata să răspundă cerințelor noastre, experiență în domeniu. Recomandăm cu încredere Chilli Ideas companiilor care își doresc un furnizor performant pentru achiziția produselor promoționale personalizate.
Alpha Bank România

L.E., Director Aria Retail, februarie 2015

Chilli Ideas este unul dintre partenerii care dau dovadă de profesionalism și promptitudine. Esri România lucrează în parteneriat cu Chilli Ideas din anul 2011 și îi recomandăm pentru ideile inovative, atenția pentru client și orientarea către soluții în domeniul produselor promoționale.
Esri România

D.S., Marketing & Sales Manager

Colaborarea cu Chilli Ideas s-a dovedit a fi o alegere foarte bună, potrivită nevoilor companiei noastre. Chilli Ideas este un partener profesionist, cu vaste cunoștințe în domeniul în care activează, mereu proactiv și orientat către client. Au existat numeroase situații în care Chilli Ideas ne-a ajutat să identificăm cele mai potrivite opțiuni pentru buna desfășurare a proiectelor noastre, într-un timp foarte scurt. Rezultatele au fost mereu pe măsura așteptărilor, motiv pentru care recomandăm cu încredere Chilli Ideas pentru promptitudine, seriozitate, creativitate.
Genpact Romania

D.B., APV Communication, Branding & Employee Engagement

Colaborăm de aproximativ 3 ani cu Chilli Ideas și suntem foarte mulțumiți de calitatea serviciilor oferite, de promptitudinea și profesionalismul echipei, dar și de calitatea produselor. Comunicarea eficientă cu persoanele de contact, precum și respectarea termenelor limită stabilite de comun acord, ne fac să apelăm întotdeauna cu încredere la serviciile oferite de Chilli. Le mulțumim pentru seriozitatea de care dau dovadă și îi recomandăm cu toată încrederea.
Kinstellar, A.E.

Marketing Manager

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.