1ovadis

ECOVADIS – Încă de acum patru ani, am fost auditați CSR de către EcoVadis. Am câștigat medalia de argint pentru programele noastre de responsabilitate socială corporativă. Această evaluare ne plasează în primii 25% din industria noastră în ceea ce privește politicile, activitățile și rezultatele legate de mediu, practici de muncă și politici corecte de afaceri. Prin urmare, în toate procesele noastre acoperim o gamă largă de sisteme de management nefinanciar: impactul asupra mediului, drepturile muncii și ale omului, etică și achiziții sustenabile.

ISO 14001 – Am implementat un sistem de management al mediului, astfel încât să putem reduce impactul negativ asupra mediului înconjurător. Ne-am luat angajamentul de a aplica acest sistem în activitățile noastre și în produsele pe care le comercializăm. Ne concentrăm pe reducerea consumului de energie, reciclarea deșeurilor și utilizarea materialelor reciclate și ne încurajăm clienții să utilizeze o gamă largă de produse ecologice.

ISO-14001-300
iso 27001 - 300

ISO 27001 – Înțelegem că informațiile dvs. reprezintă cel mai valoros bun al companiei, așa că am implementat un sistem de management al securității informațiilor, pentru a te asigura că datele pe care ni le furnizezi nu sunt expuse atacurilor cibernetice. Sistemul include informații financiare, informații confidențiale, clauze contractuale, logo-uri, detalii despre produsele pe care le vei lansa și tot ce ține de personalizarea și distribuirea materialelor de marketing și promovare.

Oamenii sunt cei care construiesc o afacere. Încă de la început, le-am oferit angajaților noștri libertatea de a acționa ca și cum ar avea propria afacere în cadrul Chilli Ideas. Acest lucru i-a făcut să se simtă responsabili și să acționeze în interesul clienților. Asigurăm training, optimizăm procesele de management și oferim anual acces la cele mai importante târguri internaționale, pentru ca toată experiența să ajungă la clienții noștri.

ISO 45001 – Ne pasă de sănătatea și siguranța angajaților noștri, așa că am implementat acest sistem de management pentru a preveni și a reduce accidentele. Verificăm anual starea de sănătate a fiecărui om din echipă și oferim în mod regulat cursuri de protecție a sănătății. Am atribuit responsabilități clare pentru toți angajații pentru a preveni rănirea, accidentele și evenimentele neplăcute ce pot surveni întâmplător.

ISO 45001 - 300
srm-8000 png

SRM 8000 – Contăm pe loialitatea și productivitatea angajaților noștri, așa că suntem certificați SRM 8000. Condițiile de muncă (corecte, echitabile, sigure), siguranța fiecărei persoane și modul în care administrăm echipa reprezintă prioritățile noastre numărul 1. De asemenea, furnizorii noștri trebuie să ofere condiții bune propriilor angajați, iar producătorii cu care lucrăm trebuie să îndeplinească standardele internaționale.

Certificarea Chamber Trust este unul dintre cele mai importante elemente ale relațiilor de afaceri între companii, fiind un aspect specific comerțului internațional. CCIR validează datele noastre financiare, activitățile, produsele, serviciile, managementul și prezența noastră online.

Certificat COFACE – Este esențial pentru noi să fim un partener de încredere, așa că acordăm o maximă seriozitate reputației noastre financiare și comerciale. Certificarea se bazează pe o evaluare detaliata a companiei și permite partenerilor locali și internaționali să ne verifice. Suntem monitorizați zilnic și sunt verificate toate informațiile care ar putea afecta capacitatea noastră de a ne îndeplini obligațiile comerciale cu partenerii de afaceri

AFILIERI INTERNAȚIONALE

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Niciun produs în coș.