Ziua Națională a Sustenabilității
Postat în 2023

Alege inteligent. Nu doar de Ziua Sustenabilității. Dar începe de astăzi.

Te-ai gândit vreodată că să oferi cadouri prietenoase cu mediul partenerilor de business și furnizorilor e ca și cum ți-ai face și ție un cadou, în același timp?

Astăzi, de Ziua Națională a Sustenabilității, vrem să spunem un mare DA sustenabilității, în gura mare, nu doar în calitate de parteneri ai Ambasadei Sustenabilității în România, ci și ca promotori ai unui stil de viață care face diferența.

Ziua de 27 octombrie 2023 este prima Zi Națională a Sustenabilității. Începând cu acest an, Ziua Sustenabilității în România este recunoscută oficial de statul român, în urma unui demers inițiat în 2022. Cu acest prilej, Ambasada Sustenabilității a lansat campania de conștientizare „Sustenabilitatea este siguranța zilei de mâine. Nu o putem lăsa în voia sorții”.

Mesajul celor din Ambasada Sustenabilității este simplu, dar atât de dezbătut: ține de noi să schimbăm ceea ce facem în fiecare zi, iar ceea ce facem în fiecare zi determină ceea ce se va întâmpla cu noi.

Mai jos, un pasaj din campanie:

Trăim o perioadă plină de incertitudini. Nu mai suntem siguri de nimic, ne este din ce în ce mai greu să avem încredere în ziua de mâine. Există o teamă de viitor generalizată. În societatea de azi, această teamă se definește prin sentimentul de NESIGURANȚĂ A ZILEI DE MÂINE și este generată de toate problemele sistemice de care ne lovim în viața de zi cu zi.

O sumedenie de întrebări apar din cauza tuturor problemelor. Oare cu câte grade o să ne tot încălzim de la un an la altul? Oare câți vom mai fi în România peste 10 ani? Oare cât o să ne tot împrumutăm până la salariu? Oare vor mai putea copiii să respire aerul ăsta din orașe? Oare putem avea cu toții siguranța zilei de mâine?

Cum ni se va arăta viitorul, ține de noi, nu de noroc. Acționând împreună sustenabil, oameni, companii, societatea civilă și autorități, putem găsi răspunsurile la toate întrebările care ne macină zilnic.

Dragoș Tuță, Fondator și Președinte al Ambasadei Sustenabilității, spune că „atât timp cât trăim în frică, construim de pe o zi pe alta și nu reușim să ne asigurăm un viitor sustenabil. O națiune sustenabilă, sănătoasă și prosperă, poate fi construită numai cu predictibilitate și doar având siguranța zilei de mâine.

Citește și: Promotionale Eco Friendly cu design contemporan

Ce înseamnă cadouri sustenabile pentru Chilli?

Cea mai recentă campanie Chilli, Christmas in a box, propune variante de cadouri cu obiecte care au fost realizate ținând cont de toate criteriile de mai sus.

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.