Postat în trends

Top 10 cadouri corporate pentru angajații tăi

Cadourile corporate sunt un mod bun de a arăta aprecierea pe care o ai pentru angajații companiei tale și de a le mulțumi pentru toată munca depusă.

Fie că te hotărăști să oferi cadouri corporate întregii echipe sau ai câteva idei de cadouri corporate pe care poți să le dăruiești anumitor persoane cu diverse ocazii (zile de naștere, aniversări de muncă sau în urmă unor competiții interne), cadourile personalizate corporate pot crea o legătură strânsă între angajați și companie.

Iar dacă adaugi niște #ChilliIdeas printre cadourile tale, cu siguranță vei avea parte de angajați fericiți.

Hai să vedem de ce sunt importante cadourile corporate pentru compania ta și câteva recomandări de cadouri #chilli din partea noastră, care aducă un zâmbet pe buzele angajaților tăi.

De ce sunt importante cadourile corporate

Unele companii pot ezita atunci când vine vorba de cadouri personalizate corporate. Dacă și tu faci parte dintr-o astfel de companie, e momentul pentru o schimbare! Cadourile corporate pot fi extrem de benefice pentru organizația ta. Uite trei motive #chilli pentru care cadourile corporate fac cu adevărat diferență!

️ Cadourile corporate încurajează conexiunile între colegi

Prin oferirea unor cadouri personalizate corporate, în primul rând încurajezi interacțiunea între colegi și între echipele care fac parte din compania ta. Încercând să găsești cadourile potrivite pentru fiecare membru al echipei, ajungi să îi cunoști mai bine, lucru care duce natural către o coeziune.

Prin cadouri corporate personalizate și bine gândite poți să ajungi direct la inima colegilor tăi ❤️, poți să creezi conexiuni și poți să îți promovezi brandul .

Citește și: Cadouri de Crăciun iubite de toată lumea – cadouri unisex

️ Angajații știu că sunt apreciați atunci când primesc cadouri corporate

Potrivit unui studiu, 81% dintre angajați afirmă că se simt apreciați atunci când primesc cadouri din partea angajatorilor. Prin cadouri corporate poți să le arăți colegilor tăi că sunt membri importanți ai echipei și că prețuiești colaborarea cu ei.

Fie că oferi cadouri de bun venit noilor colegi, cadouri de sărbători sau cadouri aniversare, este extrem de important să le arăți că sunt apreciați.

️ Cadourile personalizate creează o cultură organizațională puternică

Cadourile corporate oferite angajaților comunică mesajul și convingerile companiei. Potrivit unui studiu, 90% dintre angajații satisfăcuți de joburile pe care le au și de compania pentru care lucrează sunt mai înclinați să reprezinte acea organizație în public prin produse promoționale înscrise cu numele sau logo-ul companiei.

Printr-o cultură organizațională puternică, angajații și compania pot avea doar de câștigat!

Acum că știi de ce sunt importante cadourile corporate, hai să vedem care sunt Top 10 cadouri corporate pentru angajații tăi.

Citește și:  Cadouri cu sens. Cadouri de Crăciun sustenabile și personalizate

Top 10 cadouri corporate pentru angajații tăi

1. Accesorii de birou ️

Accesoriile de birou pot face spațiul de muncă mai prietenos și mai practic pentru întreaga echipă. Fie la birou sau remote, o minge antistres, o lampă sau un ceas cu însemnele companiei pot contribui la cultura organizațională și la coeziunea echipei.

Vezi aici mai multe Accesorii de birou personalizate.

2. Agende personalizate ️

Ideale pentru noii colegi (dar și pentru cei cu o experiență mai mare în companie), agendele personalizate sunt instrumente practice pentru orice coleg. În eventualitatea în care colegii trebuie să fie prezenți la întâlniri de afaceri sau evenimente, agendele personalizate cu însemnele companiei pot deveni materiale promoționale excelente.

Vezi aici mai multe Agende personalizate.

3. Căni personalizate ️

Cafeaua băută dintr-o cană personalizată parcă are un alt gust, unul mai bun, plin de colegialitate și de conexiuni. Cănile personalizate sunt exemple bune de cadouri corporate pentru angajați, fiind practice atât la birou, cât și acasă.

Personalizează cănile cu însemnele companiei sau lucruri specifice industriei în care activezi.

Vezi aici mai multe Căni personalizate

4. Căști audio ️

Dacă lucrezi într-o companie în care discuțiile online între colegi sau cu clienți sunt la ordinea zilei, o pereche de căști audio personalizate cu însemnele companiei poate fi un cadou inspirat și, cu siguranță, apreciat.

Fie că te hotărăști să oferi fiecărui angajat o pereche de căști sau alegi să faci acest cadou cu ocazia unei aniversări colegilor pasionați de muzică, o pereche de căști poate fi un perfectă atât pentru birou, cât și pentru timpul liber.

Vezi aici mai multe Căști audio.

5. Tricouri personalizate ️

Ești în pană de idei? Cu tricouri personalizate cu însemnele companiei nu poți da greș. Fie că e vorba de aniversări, teambuilding-uri, sărbători sau pur și simplu cadouri spontane, tricourile sunt apreciate de oricine.

Asigură-te doar că atunci când alegi tricourile acestea să se potrivească fiecărui angajat.

Vezi aici mai multe Tricouri.

6. Geci și jachete personalizate ️

Dacă ai mai oferit deja tricouri sau vrei să le oferi angajaților tăi ceva mai mult, poți apela cu încredere la geci sau jachete personalizate. Din materiale rezistente și potrivite pentru mai multe tipuri de vreme, aproape sigur aceste cadouri corporate personalizate vor atrage atenția și brandul tău va avea de câștigat.

Alege culori neutre sau culorile brandului și personalizează-le cu însemnele companiei.

Vezi aici mai multe Geci și jachete.

7. Sticle sport ️

Colegii pasionați de sport se pot bucura de acum încolo de sticle personalizate cu însemnele companiei. Fie că organizezi un concurs sportiv intern și câștigătorul primește cadou o sticlă sport sau ai colegi pasionați de sport și urmează aniversarea lor, cu siguranță cineva din compania ta va fi încântat de un astfel de cadou corporate.

Vezi aici mai multe Sticle sport.

8. Produse de îngrijire personală ️

Fie că vorbim de balsam de buze, distribuitoare de săpun sau dezinfectant, produsele de îngrijire personală pot fi cadouri practice pentru orice angajat. Fie că lucrează de acasă sau de la birou, acestea vor fi bine venite și apreciate.

Vezi aici mai multe Produse de îngrijire personală.

9. Rucsac laptop ️

Dacă angajații tăi folosesc laptopuri personale sau oferite de către companie, un rucsac pentru laptop poate fi un cadou inspirat.

Alege un model potrivit pentru laptopul folosit, personalizează culoarea și nu uita de însemnele companiei tale. Un cadou extrem de practic, rucsacul pentru laptop va fi apreciat cu siguranță.

Vezi aici mai multe Rucsacuri pentru laptop.

10. Jocuri ️

Dacă suntem atenți la nevoile angajaților și le oferim cadouri corporate practice, putem să mergem un pas mai departe și să ne gândim și la copiii lor. Ia în considerare ca de aniversările copiilor să le faci cadou un set de jocuri personalizate.

Angajatul se va simți minunat că te-ai gândit la el și la copilul său, iar copilul se va bucura cu siguranță de noile sale jucării.

Vezi aici mai multe Jocuri personalizate.


Cadourile corporate sunt modul perfect prin care companiile pot să crească moralul și engagement-ul angajaților, bucurându-se în același timp de un exposure mai mare al brandului.

Sperăm că propunerile noastre te-au inspirat și că ai ales deja următoarele cadouri corporate pentru angajații tăi, iar dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să ne contactezi! Îți stăm la dispoziție cu o grămadă de idei #chilli și suntem gata să alegem împreună cadourile potrivite pentru echipa ta.

Cu drag, echipa Chilli Ideas ️.

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.