Postat în trends

Cum te ajută agendele personalizate în promovarea brandului tău

În ziua de azi, acum când aproape toate materialele pe care notăm sau consemnăm ceva ce trebuie ținut minte sunt fie o aplicație de notes pe laptop sau telefon, fie înregistrăm audio conținutul important de informații, a nota lucruri într-o agendă poate părea deja old-fashioned.

Cu toate acestea, cea mai bună metodă pentru a ne asigura că reținem informațiile respective este aceea de a nota de mână pe o agendă. Beneficiile acestei activități sunt multiple, motiv pentru care este încurajată tot mai mult revenirea la scrisul de mână în acțiunile pe care le facem zi de zi. Utilitatea unei agende este încă de necontestat.

Dacă vrei să îți menții partenerii de business aproape și să le insufli profesionalism, poți întotdeauna să apelezi, ca marketing manager, la produse promoționale pe care să le folosească cât de des posibil, pentru ca ei să aibă un contact permanent cu numele companiei tale.

imagine produs Apollo - Cum te ajută agendele personalizate în promovarea brandului tău

Cât de folosite mai sunt agendele în 2021

Agendele încă sunt un obiect important în viața de birou a oricărui om de business. În primul rând, pentru că hârtia s-a dovedit a fi foarte versatilă și dă voie creativității să fie exprimată. Pe de altă parte, hârtia ne ajută să fim mult mai organizați și să notăm informațiile importante într-o manieră personalizată, care ne ajută să reținem mai ușor datele respective.

Deocamdată nu există aplicații mobile care să înlocuiască cu succes toate facilitățile hârtiei. Cu toate că tehnologia își are locul ei primordial în activitatea noastră de birou, este bine să recunoaștem meritele umile ale hârtiei și ale pixului (acelea de a capta și a consolida cunoștințele) și să ne bucurăm de acestea ori de câte ori avem ocazia.

Citește și: De ce este rentabilă investiția în produse promoționale

Ce tip de hârtie putem folosi

fibre naturale notebook - Cum te ajută agendele personalizate în promovarea brandului tău Este vital să înțelegem problema epuizării resurselor planetei noastre și să încercăm să ne îndreptăm cât mai mult către un consum echilibrat sau chiar redus la nivel individual pentru o mai bună gestionare colectivă.

Chilli Ideas are o serie de variante eco-friendly pentru agendele și notebook-urile personalizabile destinate consumatorilor tăi și te poate ajuta să iei cele mai bune decizii în acest sens. Punem mare preț pe sustenabilitate și este un crez pe care ni-l asumăm cu seriozitate. De aceea, îți punem la dispoziție o mulțime de agende realizate din hârtie reciclată.

Venim către tine cu o inovație în materie de agende personalizabile: poți alege agendele sau caietele de notițe ecologice, care au hârtie de piatră, precum modelul Notebook 5 Altrow  sau agenda personalizabilă Bonny  și multe altele.

Hârtia din piatră este rezistentă la umezeală, dificil de rupt și reciclabilă. În plus, procesul de fabricație a acesteia este mult mai prietenos cu mediul decât cel al hârtiei clasice rezultate din copaci tăiați.

Pe de altă parte, poți să oferi clienților agende personalizate, din hârtie reciclată: notebookul Apollo, care vine la pachet cu un pix, ambele fiind confecționate din bambus. În aceeași notă a sustenabilității și a reducerii risipei, setul cu agendă personalizabilă Mediam este o alegere inspirată pentru a-ți surprinde partenerii cu un cadou personalizat elegant, întrucât acesta este biodegradabil.

Personalizarea agendelor – te ajutăm să oferi cadouri corporate inspirate

În ce privește personalizarea agendelor, Chilli Ideas te poate ajuta atât cu imprimarea logo-ului tău pe agendele sau caietele de notițe personalizabile, cât și adăugarea de mesaje motivaționale, etichete speciale, detalii despre brandul tău și despre misiunea și valorile companiei, cât și alte accesorii utile ce pot fi incluse în agendă: calendar, hartă etc.

Citește și: Cum alegi metoda de personalizare potrivită pentru produsele textile

Reciclarea materialelor – unul dintre angajamentele Chilli Ideas

La Chilli Ideas, ne-am luat angajamentul de a aplica în permanență un sistem de management al mediului, așa că încercăm pe cât posibil să reducem impactul negativ asupra mediului înconjurător.

Activitățile noastre, dar și produsele pe care le comercializăm stau sub influența acestui angajament, concentrându-ne întotdeauna să reducem consumul de energie, să reciclăm deșeurile selectiv, să folosim materiale reciclate, dar și să ne încurajăm clienții să folosească o serie de produse ecologice.

Citește și: Cât de „cool” mai este scrisul de mână în ziua de azi? Ce trebuie să știi

Cum te ajuta agendele în promovarea brandului

Alături de alte materiale de promovare, agendele personalizate reprezintă un important canal de comunicare. Acestea vin să completeze mesajul de comunicare, ori de câte ori consumatorii folosesc produsul respectiv.

Caietul de notițe sau notebook-ul personalizat cu logo-ul companiei tale își va fi atins scopul și dacă acesta este dăruit sau împrumutat prietenilor sau familiei, deși multe dintre acestea sunt păstrate și utilizate vreme îndelungată.

Pe lângă faptul că îndeplinesc rolul unei cărți de vizită moderne, agendele, la fel ca și alte materiale promoționale oferă un plus de expunere. Dacă te întrebi cu ce ocazie poți oferi agendele personalizate, ele pot face parte cu succes dintr-un kit de onboarding pentru un nou angajat,  dar pot fi dăruite și partenerilor tăi de business, pentru fidelizare.

Mai mult decât atât, aceste agende sau notebook-uri personalizate pot fi folosite în cadrul unor campanii promoționale, poate chiar pentru a face cunoscut un produs nou sau pentru a educa publicul într-un anume sens.

De exemplu, o campanie care vrea să atragă atenția asupra protejării mediului înconjurător, poate fi un bun prilej de a folosi agendele Chilli Ideas create pe baza principiilor sustenabile.

Oricare ar fi scopul tău, te poți baza pe experiența noastră de 14 ani în domeniul materialelor promoționale, lucru care se va vedea în iscusința și ușurința cu care te vom ajuta să îți faci cunoscut brandul. Spune-ne povestea ta, iar noi te vom ajuta să o spui și celorlalți!

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.