Postat în christmas in a box

Bestsellers in best colors. Re(a)d my lips

Cadouri de Crăciun – promoționale personalizate

Culoarea roșie este una dintre cele mai puternice și experesive – atât în artă, cât și în viața de zi cu zi. Încă din trecut, oamenii au folosit ocru și alte pigmenți pentru a crea picturi rupestre pe pereții din peșteri.

În perioada Renașterii, a fost folosit în lucrări religioase. Artistul italian Caravaggio a utilizat intens roșul în operele sale, pentru a evidenția contrastul puternic între lumina și umbră. În perioada rococo, a fost folosit pentru a evidenția detaliile delicate și decorative. Artistul romantic Eugène Delacroix l-a folosit pentru a exprima pasiunea și intensitatea emoțiilor – tabloul celebru Libertatea conduce poporul este un exemplu elocvent.

Roșul a fost folosit și pentru a exprima emoții intense. Pictorul Edvard Munch transmite anxietate și disperare prin utilizarea acestei culori. În mișcarea Pop Art, Andy Warholatrage atenția asupra obiectelor de consum și asupra aspectelor populare ale culturii.

Roșul este cel mai adesea asociat cu sentimentele puternice de pasiune, iubire și romantism. Este culoarea de care se leagă pasiunea, focul, vitalitatea, dar și furia, situațiile de urgență, pericolul.

Și, nu în ultimul rând, în cultura europeană, roșul este culoarea care simbolizează Crăciunul, dar și de darurile de Crăciun.

Citește și: De ce cadourile de Crăciun personalizate sunt mai valoroase

Cadouri promoționale de Crăciun pentru angajați și parteneri

Pentru toți cei care vor cadouri promoționale personalizate, care să nu treacă neobservate, pentru companii, colaboratori sau colegi, am făcut o selecție pentru tine:

THE GOOD DAY

Cele mai bune idei vin atunci când ai nevoile de bază asigurate. Când ești odihnit, când ți-e plăcut – nici frig, nici cald – când ai mâncat micul dejun.

Și-apoi te poți gândi cum vrei să cucerești lumea și ce te face fericit.

CHEESY BUT CUTE

Uneori merită să te îmbraci în ren (sau în Moș Crăciun) fie doar și de dragul sărbătorii.

La fel cum are mai mult sens să te apuci de copt prăjituri în Ajun, doar de dragul mirosului pe care-l vei răspândi în casă.

Citește și: Cadouri personalizate de Crăciun pentru bărbați mai organizați decât femeile

COFFEE? TEA? ME?

O băutură caldă este întotdeauna o idee bună, mai ales în lunile de iarnă. Iar pentru că cele mai bune idei merită împărtășite, fă din fiecare zi una în care împarți bucurii și idei cu cei dragi.

Lasă orice device deoparte și aprinde o lumânare parfumată. E despre acum.

START AGAIN

Spune stop scuzelor. Ia-ți cea mai mare geantă de sport, pune-ți în ea echipament pentru mai multe zile.

Pregătește-ți un shake proteic și muultă apă și programează-ți intervalul de mișcare pentru toată săptămâna.

Și nu te mai gândi doar la bomboanele de ciocolată care te așteaptă ca recompensă.

MERRY

Nu ești Grinch-ul Crăciunului, dar nici nu poți să răspunzi afirmativ tuturor tradițiilor asociate cu această sărbătoare. Pentru tine, simbolismul ocupă un loc important, iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care acest brăduț din lemn este o variantă preferată.

Cadouri corporate personalizate de Crăciun – un pachet elegant ce conține un set de ceai, o eșarfă, o decorațiune drăguță, și o cartolină unde poți lasă un mesaj.

Toate sunt ambalate într-un pachet spațios cu umplutură ce protejează produsele tale. Prețul afișat nu include costul de personalizare.

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.