Postat în trends

Cum arată team building-ul perfect și ce alte evenimente poți organiza vara asta

Deşi prima lună de vară s-a scurs deja, mai ai suficient timp la dispoziţie ca să te bucuri de ieşiri în natură alături de colegii de la job, pe care îi apreciezi și alături de care înveți atât de multe lucruri. Și cum altfel poți face acest lucru mai bine decât într-un team building? Acesta este o sursă interactivă de învățare şi de bună dispoziție, şi sigur veţi crea şi amintiri frumoase împreună.

Team building-urile sunt probabil unul dintre cele mai simple moduri de a crea legături mai strânse între colegi, de a cultiva încrederea în forţele proprii şi de a stimula lucrul în echipă.

Peste 86% dintre toate eșecurile de la locul de muncă pot fi atribuite comunicării ineficiente şi lipsei colaborării. Noi credem că o echipă unită şi motivată poate înclina balanţa înspre eficienţă şi rezultate mai bune în orice tip de afacere.

Team building-urile se dovedesc a fi unele dintre cele mai bune investiţii pe care le poți face pentru echipa ta, în special dacă includ activități în natură precum drumeții, jocuri și alte experiențe care îndreaptă oamenii către un țel comun.

Îţi prezentăm o selecţie de obiecte media personalizabile care te vor ajuta să faci acest eveniment cu adevărat memorabil.

Ochelarii de soare vor fi de folos oricui şi oriunde, dar deja ştim că cei mai mulţi vor ajunge la mare. E de înţeles, asta aşteptăm şi noi de atâta timp. Îi recomandăm în special pe cei cu rame din bambus, pentru ca sunt deosebiţi şi eco-friendly. Iar dacă se rătăcesc, sunt biodegradabili.

ochelari weston

O altă sugestie este o şapcă personalizată cu un design unic, iar designerii noştri abia aşteaptă să creeze ceva în ton cu brandul tău şi să depăşească limitele convenţionalului. Try them

CI007.0060.05_2-1Şi dacă tot am pornit pe direcţia nisipului, următoarea recomandare care ne vine în minte este o geanta de plajă. E un obiect de folosinţă îndelungată şi atrage mereu privirile celor din jur. Din nou, ai ocazia să mergi pe ceva unic, iar dacă e suficient de reuşită va fi purtată şi apreciată şi după întoarcerea de la plajă.

Sticlele sau paharele de călătorie sunt practice şi întotdeauna insuficiente. Unul rămâne mereu în maşină, unul în rucsac, două-trei în dulapul de sus din bucătărie. Sperăm doar că unul e mereu la îndemână şi că va elimina majoritatea din paharele şi sticlelor de unică pe care le vei folosi vara asta.

Dacă vrei să fii şi mai chilli, creativitatea poate ajunge şi în zona produselor gonflabile. Chiar dacă nu recunoaştem, poate fi foarte distractiv să plutim pe un unicorn sau în compania unui flamingo.

Uneori entuziasmul dinaintea unui (mini) vacanţe ne grăbeşte şi putem lăsa în urmă lucruri importante. Desigur, aici poate fi vorba de taskuri care ţin de job, dar acum ne gândim la crema de plajă.

Nimic nu e mai frustrant după o probă de foc pierdută în team building decât un spate care arde. Şi din păcate asta poate afecta dramatic productivitatea oricărei echipe.

Citește și: Ce trebuie să știi despre organizarea unui eveniment de succes in domeniul alimentar sau HORECA?

Dacă ai ales totuşi să mergeţi într-o drumeție sau într-o excursie la munte, o pătură de picnic sau un rucsac comod și încăpător vor fi apreciate.

CI012.0170.19_2Ca să nu mai vorbim de un hamac ușor de instalat, de strâns și depozitat.

Dacă vă orientaţi spre activităţi sportive, o minge  va anima atmosfera şi va scoate tot ce e mai bun din echipa ta. Mai ales că vor juca inspiraţi de reuşitele lui Cristiano Ronaldo și al celorlalţi golgheteri de la EURO.

Iar pentru cei care nu vor să-şi etaleze talentul în team building, recomandăm aceste palete, pentru ca sunt distractive oricum.

Dacă vreţi să aveţi imagini unice din călătorie, care vor spori sentimentul de echipă şi vor oferi o imagine de ansamblu asupra activităţilor voastre, vă recomandăm o dronă.

Indiferent că mergeţi sau nu în team building, e bine să aveţi periodic evenimente menite să apropie membrii echipei, chiar dacă încă nu v-ați întors la birou definitiv.

De pildă sesiuni online de jocuri, unde îţi poți provoca colegii într-un cadru informal să împărtășească anumite povești şi întâmplări sau idei şi strategii pe care le-au descoperit şi aplicat la job.

Citește și: 6 idei de activități recreative pentru angajații care lucrează remote

De exemplu, o sesiune de kitchen drumming sigur îţi va scoate colegii din zona de confort şi le va oferi trăiri noi şi autentice. Este important să pui accent pe comunicarea liberă, în care să acorzi atenție tuturor membrilor echipei, sau să organizezi astfel de discuții grupat, pentru ca interacțiunile să fie cât mai utile.

kitchen drumming

În încheiere îţi dorim o vară frumoasă, în care să te simţi bine indiferent ce vei face.

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.