Postat în trends

Ce trebuie să știi despre organizarea unui eveniment de succes in domeniul alimentar sau HORECA?

Evenimentele şi conferințele pe teme de alimentaţie, aniversările companiei şi seminariile (online, offline sau hibrid) reprezintă o modalitate potrivita de a creşte notorietatea companiei tale.

MO9539_06_BO

Evenimentele au capacitatea de a crea o experiență memorabilă pentru participanți, precum și o legătură emoțională cu compania ta.

Dar în cadrul acestor evenimente este nevoie să acorzi atenție partenerilor tăi de business, dar și clienților și angajaților, pentru a crea o legătură puternică cu aceștia și pentru a-i susţine în menținerea unui stil de viață sănătos.

Primul pas pentru succesul unui astfel de eveniment este să te asiguri că temele de discuție sunt interesante pentru audiență și că speakerii se vor ridica la nivelul așteptărilor.

Îţi recomandăm să inviţi speakeri care captează atenția publicului și care transmit idei ce pot fi puse în practică imediat.

Citește și: Cum să creezi o experiență memorabilă pentru publicul tău după organizarea unui eveniment

Oferă obiecte promoționale care îți vor face brandul remarcat

MO6103_48_BO

Pe lângă aceste aspecte, asigură-te că oferi experiențe personalizate participanților la eveniment. Cum poți face acest lucru?

Noi îți vom arata o gamă variată de produse promoționale ce pot fi oferite cadou, personalizate cu numele companiei sau cu alte elemente de grafica.

Pentru a aduce aminte participanților de cunoștințele dobândite în cadrul evenimentelor, alege obiecte utile si atractive.

De exemplu, seturile de caserole cu capac, tacâmuri și cană sunt ideale pentru cei care preferă să își pregătească singuri mâncarea și să se bucure de ea proaspătă, în pauzele de masă de la birou sau de la cursuri.

94070_amb

Un recipient din sticla cu capac (fie el o cană sau un borcan cu pai inclus) este perfect pentru transportul shake-urilor, ceaiurilor sau al sucurilor proaspete şi va stimula grija pentru mediu și utilizarea resposabilă a resurselor şi în același timp şi o dietă sănătoasă.

Și cănile metalice sunt o idee inspirată și sustenabilă, întrucât se păstrează în stare bună mult timp şi au design-uri dintre cele mai atractive.

Un alt cadou potrivit pentru cei atenți la alimentaţie sau cei pasionați de gătit ar putea fi un set format din două tocătoare, două ustensile speciale pentru tăiat și servit brânza, plus alte două recipiente din lemn pentru fructe sau nuci care acompaniază delicatesele preferate.

Rucsacurile şi gențile termoizolante vor fi de ajutor pentru o alimentaţie sănătoasă oriunde ai avea în plan să călătoreşti vara asta. Adaugă doar câteva recipiente pentru păstrarea şi transportul alimentelor şi poţi avea parte de mese gustoase şi sănătoase indiferent de temperatura de afară.

Chilli Ideas este, cu siguranta, partenerul tau creativ in alegerea obiectelor promoționale personalizate, care se vor potrivi cu evenimentele si clienții companiei tale.

Citește și: Ce trebuie sa știi despre numărul de impresii generat de un obiect promoțional și cum te ajută această evaluare în strategia de marketing

Prin urmare, dacă dorești să organizezi un giveaway pentru participanți sau pur și simplu vrei să îi răsplătești pentru interesul acordat afacerii tale, este suficient sa ne dai un telefon sau un scurt email si noi ne ocupam de tot.

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.