Postat în trends

Zilele de naștere ale angajaților – de ce nu trebuie neglijate. Cadouri personalizate inedite pentru angajați

Ai auzit vreodată de fenomenul „birthday blues”? Potrivit Urban Dictionary, acesta mai poate fi regăsit și sub numele de „depresia zilei de naștere” și se caracterizează prin tristețea generală resimțită de o persoană înainte, după sau chiar în ziua aniversării sale. Printre motivele pentru care își face apariția acest fenomen se numără incertitudinea, frica de îmbătrânire, scopurile neatinse sau lipsa realizărilor.

În general, când își sărbătoresc ziua de naștere, oamenii își analizează trecutul și își creează noi rezoluții, exact cum se întâmplă și de Anul Nou: un studiu realizat de Universitatea din Scranton arată că 77% dintre respondenți și-au păstrat rezoluțiile timp de o săptămână de la Anul Nou și doar 19% le-au păstrat timp de doi ani.

Ei bine, același lucru se întâmplă și în cazul zilelor de naștere. Dacă ești manager de HR, este indicat să ții cont de zilele de naștere ale angajaților companiei, să încerci să îi surprinzi și să iei măsuri dacă identifici în echipa ta persoane care suferă de depresia zilei de naștere.

Și cum ai putea să le faci ziua de naștere mai frumoasă, dacă nu folosindu-te de personalizarea unor obiecte promoționale pe care să le dăruiești?

Ți-am pregătit câteva recomandări prin care să îți faci angajații să se simtă speciali de ziua lor. Astfel, ei vor simți aprecierea companiei și vor fi mai motivați, iar întreaga echipă se va consolida.

Idei inedite de cadouri personalizate, prin care poți surprinde sărbătoriții

Zilele de naștere ar trebuie să fie ocazii în care oamenii se simt fericiți, se distrează și petrec momente frumoase alături de cei dragi.

O idee interesantă este să pregătești pentru sărbătoriți diverse obiecte promoționale personalizate cu mesaje motivaționale sau chiar amuzante.

Spre exemplu, „Vrem să-ți spunem doar că te considerăm fabulous/fabuloasă. La mulți ani!” sau „De astăzi, ești mai înțelept/înțeleaptă! Felicitări!

Totodată, poți chiar să organizezi o mică petrecere alături de echipă, deghizat într-o ședință extrem de importantă, la birou sau online. La acest party mai poți adăuga și livrarea la ușa angajatului a unui kit de cocktail în momentul în care începe evenimentul, în cazul în care are loc online.

Acest demers poate să facă o mare diferență dintre un coleg fericit și unul care are înclinația spre „birthday blues”. Bineînțeles, dacă reprezinți o companie mare, cu mai mulți angajați care își serbează ziua de naștere în aceeași dată, poți să organizezi un singur eveniment corporate pentru toți sărbătoriții.

Citește și : Top 10 cadouri corporate pentru angajații tăi

Ce cadouri le poți oferi angajaților în funcție de industria în care activezi:

IT – concentrează-te pe tehnologie

Angajații din domeniul IT, de regulă, sunt iubitori de inovații și toate gadget-urile nou apărute pe piață. Pentru ei, poți pregăti obiecte promotionale din această sferă care să includă un mesaj potrivit. O idee de cadou este stația de încărcare wireless Oblio, care elimină virușii și bacteriile de pe telefon. Aceasta poate fi personalizată cu un mesajul de „La mulți ani!” din partea echipei.

Farma – focus pe sănătate

Angajații din industria farma sunt persoane sociabile și tot timpul sunt gata să vină în ajutor clienților. Sunt preocupați de sănătatea celor din jur și vin cu cele mai bune recomandări când vine vorba de wellbeing. Dar de sănătatea lor cine se preocupă?

Pentru ei te poți gândi la obiecte promoționale corporate care să-i ajute să se mențină tot timpul într-o formă fizică bună. Spre exemplu, sticla sport 520 ml Harness, le va aminti de fiecare dată cât de important este să facă mișcare fizică. Aceasta poate fi personalizată cu un mesaj motivațional: „Schimbarea începe cu tine! La mulți ani!”.

Citește și : Cum să creezi un mediu de lucru plăcut. Importanța accesoriilor de birou personalizate

HoReCa – mizează pe timpul liber

Angajații din hoteluri, restaurante sau cafenele sunt cei care de multe ori se ocupă de crearea evenimentelor pentru zilele de naștere ale clienților. Pregătesc tortul, lumânările sau chiar gândesc concepte pentru petreceri aniversare.

cadouri-personalizate-angajati-fussball-sport-2Pentru ei, te poți gândi la personalizarea obiectelor promoționale pe care să le poată folosi alături de prieteni sau de cei dragi în timpul liber. Spre exemplu, le poți oferi un mini joc de fussball sport. Îți garantăm că aceștia nu vor avea timp să fie triști!

De asemenea, un alt joc care aduce oamenii aproape este turnul buclucas Felipe, excelent pentru serile petrecute alături de familie.

Iar un mesaj cu care poți personaliza cadoul este: „De data asta tu ești vedeta serii! Îți dorim să te simți așa în fiecare zi. La mulți ani!”.

HR – oferă-le o doză de inspirație

Pentru colegii tăi, din departamentul de HR, care sunt preocupați de motivația oamenilor, de salarizare sau de recrutare, poți să iei în calcul serviciile de personalizare promoționale.

cadouri-personalizate-angajati-orlandOptează pentru produse care crezi că le-ar putea aduce inspirație în momentele în care trec prin sute de CV-uri sau au câteva interviuri de angajare pe zi.

Un cadou ideal pentru colegii de la HR este organizatorul de birou Orland, realizat din materiale prietenoase cu mediul și care include foi albe pentru notițe, autoadezive colorate și un pix (util oricând). Îl poți personaliza cu un mesaj care să le amintească de fiecare dată cât de valoroși sunt: „Mulțumim că ești un exemplu pentru noi toți. La mulți ani!”.

Atunci când te afli în căutarea celor mai creative cadouri pentru ai tăi angajați, clienți sau parteneri de afaceri, indiferent de ocazia pe care o celebrează, echipa Chilli Ideas îți vine în întâmpinare cu cele mai inedite idei de personalizare obiecte promoționale. Contactează-ne!

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.