idei de cadouri corporate de Crăciun personalizate
Postat în 2023christmas in a box

5 idei de cadouri care te împrietenesc cu sezonul de toamnă – iarnă

Vremea rece a venit, parcă, prea repede, sau prea brusc anul acesta. E drept, pentru cineva care nu iubește frigul – întotdeauna vremea rece poate părea că a venit prea repede sau prea intens și deja ne gândim la cadouri de Crăciun.

Dar pentru că în fiecare an îmi propun să mă împrietenesc mai mult cu toamna și să mă bucur de toate anotimpurile – chiar dacă iubesc iremediabil vara – de fiecare dată când se instalează octombrie, mă gândesc la strategii prin care pot să-mi fac următoarea perioadă mai frumoasă.

O parte din ritualurile de toamnă includ mai mult mers pe jos – pentru că vremea îmi permite mai mult decât în sezonul canicular, mai mult sport – ca să-mi pun sângele în mișcare și obiecte care să-mi țină de cald, la propriu și la figurat.
Tot din categoria gândurilor care-mi fac bine face parte și cel că în scurt timp (pffff, timpul zboară pentru toată lumea, nu mai e o noutate) vin sărbătorile de iarnă, cu bucuria vacanțelor, întâlnirilor și a cadourilor de Crăciun.

Anul acesta, campania de cadouri corporate de Crăciun personalizate, Christmas in a Box, vine cu idei out of the box pentru angajații și colaboratorii tăi.

Ce cadouri personalizate să oferim de Crăciun

Uite 5 idei de pachete perfecte pentru vremea friguroasă care s-a instalat și care pot fi oferite drept cadou personalizat de Crăciun, care să-ți aducă ție și celor la care ții soarele mai aproape:

5 O’CLOCK

În cultura asiatică, ceremonia ceaiului este o formă ritualizată de preparare a ceaiului pentru care se folosește un set întreg de instrumente specifice, dar nu numai. Este vorba despre simplitate, bucurie și trăirea în prezent.

În acest pachet elegant ce poate fi personalizat pentru un cadou de Crăciun vei găsi un urcior, o decorațiune drăguță, cană, ceai, și o cartolină unde poți lasă un mesaj.

Atunci când vine frigul, ceaiul este partenerul de încredere, cel care are cu adevărat efect de încălzire și numeroase alte conotații – de grijă, de timp liniștit, de pauză.

cadouri personalizate craciun set de ceai

COSY THOUGHTS

Doar dacă te uiți la această păturică pufoasă și deja îți imaginezi tot scenariul: un șemineu lângă care stai, muzică în surdină, doar atât cât să auzi în continuare sunetul lemnelor care trosnesc, zăpadă pe geam.

Un pachet elegant pentru un cadou de Crăciun corporate, ce conține o boxă, o decorațiune drăguță, o pătură, o ciocolată și o cartolină unde poți lasă un mesaj.

Toate sunt ambalate într-un pachet spațios cu umplutură ce protejează produsele tale.

ORGANIZE & CLEAR

Atunci când vine frigul, ultimul lucru pe care ai vrea să-l porți este o căciulă. Dar dacă alegi o căciulă pufoasă, într-o nuanță naturală, lucrurile nu mai par așa de speriat.

Mai ales că nevoia confortului termic este în top 3 nevoi în sezonul toamnă – iarnă. Și în mod cert o sticlă care să-ți țină băuturile calde e pe lista ta de cumpărături.

La Chilli Ideas putem să personalizăm cadourile de Crăciun așa cum îți dorești – cu mesaje motivaționale, cu un logo sau cu inițialele tale, de ce nu?

PLAYERS KIT

Sperăm că nu faci parte dintre cei care nu se mai joacă doar pentru că sunt adulți și au responsabilități. Jocul este, poate, cea mai rapidă metodă de conectare între oameni, prilej de râs și de relaxare.

Noi îți propunem contextul, tu răspunde afirmativ invitației.

Pachetul – cadou de Crăciun personalizat conține un joc interactiv, o pătură călduroasă, o tavă utilă și o cartolină unde poți lasă un mesaj.

SWEET TRADITION

În tradiția românească, portocala este aproape un simbol al Crăciunului – nu atât ea, cât mirosul pe care îl emană.

Nu ai cum să greșești, practic, dacă oferi acest cadou personalizat de Crăciun.

Un pachet minunat care conține o lumânare, o decorațiune simpatică și o pătură călduroasă. Nu suntem singurii care iubim lucrurile cosy, nu-i așa?

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.