Cadouri personalizate de Halloween
Postat în 2023

No tricks, just treats. Cadouri personalizate de Halloween

Halloweenul, care are origini în tradițiile celtice antice, a evoluat de-a lungul timpului într-o sărbătoare în care copiii se costumează în costume înfricoșătoare și merg din casă în casă pentru a cere dulciuri, într-un eveniment numit Trick or Treat.

Chiar dacă nu mai ești copil, dimpotrivă, acum ai tu copii, partea aceea din tine care se joacă, care vrea să i se acorde atenție sau să fie alintată – practic, copilul tău interior – este și va fi mereu cu tine.

Ți-am pregătit o selecție de cadouri delicioase și la propriu și la figurat, pe care poți să le oferi de Halloween angajaților, colaboratorilor sau clienților. Pentru că, în final – tuturor ne place să ni se aducă aminte că viața e plină de gust.

Idei de cadouri corporate de Halloween, personalizate

DOUBLE TROUBLE


Ne place tehnologia, dar și mai mult – atunci când tehnologia este dublată de materiale sustenabile sau reutilizabile. A… și ne mai place și ciocolata. Caz în care o singură regulă funcționează de minune – double or nothing.

Un pachet – cadou corporate ce conține o baterie wireless, o decorațiune, căști pentru muzică ta, ciocolată în formă de brad și o cartolină unde poți lasă un mesaj.

JUST THE RIGHT TIME


Turta dulce este întotdeauna o idee bună. Nici măcar nu ai nevoie de o scuză. Este, probabil, desertul copilăriei pentru mulți dintre noi, cel care ne trezește amintiri și emoții.

Iar când vine toamna și iarna, pare gustarea perfectă care să acompanieze ceaiul sau cartea, pe care s-o împarți cu copilul sau s-o savurezi singură, în liniște, amintindu-ți că poți oricând să oprești timpul în loc, chiar și pentru câteva minute.

PARTY IN YOUR MIND

Normal că nu poți trăi fără muzică. E vehiculul care te duce în destinațiile pe care îți dorești să le accesezi. Te transportă în stările de bine de care ai nevoie, pe tot parcursul zilei. Ei, și ce dacă muzica este cel mai bun prieten al tău?

Clar – alături de ciocolată. Muzică și ciocolată înseamnă dopamină la puterea 100.

THE GUILTY PLEASURE

Nu-ți pasă dacă în ochii celorlalți ești puțin snoabă. Nu te ferești să fii așa cum ești – îți plac lucrurile sofisticate și ești prima persoană care își achiziționează cele mai noi gadgeturi.

Dar în privința dulciurilor, esti foarte clasică – turta duce te face să te simți ca un copil fără griji, e pe lista ta scurtă.

MORE THAN COFFEE

Dacă apreciezi cafeaua, în mod sigur ai un ritual al tău și ții cont nu doar de originea cafelei, ci și de recipientele în care o prepari sau o servești.

Iar asta face ca fiecare zi să înceapă cu un moment de bucurie și de atenție pe care ți-o oferi.

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.