Postat în christmas in a box

Cook with style – cadouri de Crăciun pentru cei pasionați de gătit

Sunteți în căutarea unor cadouri personalizate de Crăciun pentru angajați, colaboratori și parteneri de business? Iată câteva idei de cadouri de Crăciun business din colecția gastronomică.

Atunci când există dragoste pentru ingrediente, dar și pasiune pentru gust, gătitul poate fi ridicat la rang de artă și cu siguranță poate fi privit astfel din mai multe puncte de vedere. Așa cum un artist își folosește imaginația pentru a picta sau pentru a compune, un pasionat de gătit sau un chef își poate folosi creativitatea pentru a combina arome, texturi și culori.

Chiar și prezentarea mâncărurilor poate fi asemănătoare unei lucrări de artă vizuală. Modul în care mâncarea este aranjată pe farfurii, farfuriile în sine, modul în care culorile se combină – schimbă radical experiența gastronomică.

Ca și în artă, gătitul este despre libertate, emoție, stare. Ingredientele, tehnicile și rețetele sunt doar pretexte și mijloace pentru a-ți dezvolta stilul propriu. Combinațiile neașteptate și inovatoare sunt cele care fac, de fapt, ca gătitul să devină o provocare, dar și un mijoc de relaxare. Iar dacă în acest proces sunt implicate mai multe persoane, poate fi văzut ca o activitate care aduce oamenii împreună, care alină, vindecă și crează legături.

Pentru toți cei pasionați de gătit, dar și pentru neinițiați, pentru cei care caută o modalitate de a experimenta în bucătărie sau pur și simplu pentru cei care caută o ieșire din cotidian, cursurile de gătit sau organizarea de seri de gătit împreună cu prietenii – pot fi variante ideale de a petrece timpul liber.

Citește și: Cadouri de Crăciun iubite de toată lumea – cadouri unisex

Cadouri de Crăciun personalizabile – colecția gastronomică

Ți-am pregătit o selecție de cadouri de Crăciun personalizabile cu tentă gastronomică. Chiar dacă nu știi nimic despre gătit și nici nu vrei să înveți, poți să-ți ușurezi viața mai mult decât crezi, cu ustensilele potrivite:

AS GOOD AS IT GETS

Vasele cool de bucătărie sunt cel puțin la fel de importante precum mâncarea pe care o gătim sau o servim în ele.

Ca să nu mai spunem că uneori, estetica poate salva chiar toată situația.

JUST THE RIGHT THING

Oricât de lipsit de inspirație ar suna, uneori o sticlă de vin și selecția ta preferată de brânzeturi poate să concureze cu o cină la restaurantul preferat.

Da, sunt și zile în care să stai în intimitatea casei tale e cea mai bună idee.

SAY CHEESE

Un vin bun, împreună cu prietenii, atmosfera de sărbătoare și miros de brad – pot fi premisele necesare și suficiente pentru o seară festivă acasă.

Cele mai reușite întâlniri sunt, de multe ori, cele care se întâmplă natural, fără multă bătaie de cap

THE SIMPLE WAY

Designul scandinav minimalist al ustensilelor de bucătărie este fermecător prin însăși simplitatea pe care o afișează, dar și prin fucționalitatea dusă la nivel de perfecțiune.

YOU HAVE THE VIBES

Cele mai cool accesorii să vină la tine. Cele de care te întreabă toată lumea de unde le ai, pentru că nu sunt deloc comune. Cele care îți completează la fix personalitatea. Sau invers.

COOK WITH STYLE

Să gătești are multiple beneficii – te poate învăța răbdarea, empatia, îți oferă posibilitatea să te hrănești (nu doar să mănânci) pe tine și pe cei din jurul tău, îți dezvoltă creativitatea.

Am spus cumva și că e terapeutic și că nu ai nevoie de experiență ca să te califici drept cel mai bun bucătar al familiei?

BAMBOO VIBES

Niciodată n-a fost mai simpatic să pregătești masa decât cu aceste seturi din lemn de bambus.

Cu accesoriile potrivite, jumătate din muncă e ca și terminată.

MIX IT WELL

Să gătești pentru toată familia sau pentru prieteni, de sărbători; să faci din casa ta un loc al bucuriei, al împărtășirii, al conexiunii; să aduni la un loc ingrediente culinare care să facă papile fericite, dar și oameni care sărbătoresc acest împreună.

Citește și: Bestsellers in best colors. Re(a)d my lips

Echipa Chilli a pregătit pentru companii coșuri cadou de Crăciun – gama business. Seturile cadou pot fi personalizate cu mesaje de Crăciun, cu logo-ul companiei, cu mesaje motivaționale și de apreciere pentru angajați, parteneri de business și colaboratori.

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.