Postat în 2023christmas in a box

Cadouri cu sens. Cadouri de Crăciun sustenabile și personalizate

Poate ai auzit în repetate rânduri dezbateri legate de produsele sustenabile – dacă vând cu adevărat ceea ce promit sau nu, unde se termină marketingul și unde începe viața reală. Dezbaterile sunt bune. Pentru că acolo unde există întrebări, există interes. Iar interesul, oricât de mic, poate ajuta la schimbări care ne privesc pe toți.

Bine, bine, dar ce sunt produsele sustenabile?

Sunt acele produse create, fabricate și comercializate având în minte nu doar consumatorul, ci și mediul înconjurător. Cele care pun accentul pe minimizarea impactului asupra mediului înconjurător, pe protejarea resurselor naturale și pe susținerea unui ciclu de viață lung și responsabil.

Termenul sustenabil face referire, de fapt, la capacitatea de a satisface nevoile actuale fără a compromite generațiile viitoare. Sunt produsele de orice tip – de la electronice la alimentare sau de design, care oferă ceva înapoi, responsabilizează.

Pentru că trăim într-o societate consumeristă dar și pentru că cadourile fac parte din categoria obiectelor cele mai îndrăgite, grija pentru ce cumperi poate face diferența între un obiect cu sens și unul care nu ține cont de mediu. Uite de ce ai putea ține cont, atunci când vrei să cumperi cadouri sustenabile și personalizate pentru Crăciun:

Cadouri de Crăciun sustenabile și personalizate
Să alegi produse locale nu denotă doar susținere pentru economia românească, ci și o contribuție la reducerea amprentei de carbon. Află ce produse sustenabile sunt disponibile în comunitatea ta interesându-te, în primul rând, care sunt producătorii autohtoni.
Produsele lucrate manual sunt, de cele mai multe ori, mai rezistente și pot fi personalizate. Dacă alegi handmade, de cele mai multe ori sprijini mici afaceri locale.
Înainte să cumperi un cadou pentru Crăciun și care poate fi personalizat, gândește-te dacă există opțiuni de reciclare sau de reutilizare, sau confecționate din materiale reciclate.
Oferă de Crăciun cadouri cu produse de calitate, care vor rezista în timp și care nu trebuie înlocuite după câteva utilizări. Acest lucru ajută la reducerea deșeurilor și la un consum mai mic de obiecte, de-a lungul timpului.
cadou de Crăciun - produse sustenabile
Optează pentru materiale reciclabile, organice sau cu impact redus asupra mediului.
Caută produse care au certificări care confirmă practicile sustenabile, cum ar fi certificarea Fair Trade sau a Forest Stewardship Council (FSC). Vei găsi certificările inscripționate pe ambalaje – ele atestă faptul că produsele sunt făcute cu grijă pentru oameni și mediu.
Poți să oferi de Crăciun drept cadouri, abonamente pentru servicii sustenabile, cum ar fi abonamente la o bibliotecă digitală, la o sală de sport sau la spectacole de muzică clasică
Alege ambalaje sustenabile sau refolosabile pentru cadourile pe care le faci și evită ambalajele excesive.
Produsele sustenabile sunt, de regulă, livrate folosind metode de transport cu impact mic asupra mediului, cum ar fi transportul maritim în locul celui aerian sau utilizarea ambalajelor reduse pentru transport. Chiar dacă ele ajung mai greu la tine, impactul pe care-l au asupra mediului este semnificativ redus.
Crăciun cadouri personalizate, sustenabile

La Chilli Ideas, suntem singurii pe piața produselor promoționale și a cadourilor corporate în integrarea conceptului de sustenabilitate.

Folosim Carbon Tracking Tool, o aplicație ce calculează procentul de dioxid de carbon folosit pentru fiecare obiect pe care-l avem în portofoliu. Grija pentru mediu se traduce în opțiuni de cadouri din materiale reciclate, eco-friendly, durabile, calitative. Intră pe pagina noastră de cadouri corporate de Crăciun și descoperă-le pe toate, integrate în campania Christmas in a Box.

Contactează-ne, vino să ne vizitezi în showroom sau solicită cadourile direct de pe site.

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.