Postat în christmas in a box

Bestsellers in best colors. Blue is the warmes colour

Cadouri de Crăciun personalizate

În perioada Renașterii, pigmenții albaștri – azuritul și smalțul de cobalt, au fost folosiți pentru a crea tonuri impresionante în operele de artă. Leonardo da Vinci și Michelangelo și au pictat cu albastru fresce și picturi religioase. Johannes Vermeer, artist baroc, l-a folosit în lucrări precum Fata cu cercel de perlă, iar Claude Monet și Pierre-Auguste Renoir a îmbrățișat această culoare pură pentru a reproduce umbrele și reflexiile în lumina naturală.

Albastrul a jucat un rol important în lucrările multor artiști moderni, inclusiv în creațiile lui Pablo Picasso și Henri Matisse. Picasso a utilizat această culoare în celebra Perioadă Albastră, un moment care a marcat o schimbare de stil.

Albastrul este una dintre culorile primare, des asociată cu liniștea, cu calmul sau cu pacea, cu stabilitatea sau înțelepciunea. Se spune că are un efect calmant asupra sistemului nervos și stimulează gândirea și creativitatea. În cultura occidentală, albastrul este asociat cu băieții și masculinitatea, în timp ce în cultura chineză, cu imortalitatea.

Citește și: De ce cadourile de Crăciun personalizate sunt mai valoroase

Cadouri de Crăciun personalizate - selecție de cadouri business

Pentru cei care iubesc albastrul, dar și pentru cei care vor să facă cadouri cu stil, am făcut o selecție de cadouri personalizate care să-ți vină mănușă (că tot a venit sezonul 😊).

BLUE LAGOON

Astăzi, dă-ți voie să-ți iei păturica preferată și să stingi toate luminile din casă. Aprinde lampa ta preferată și fă-ți un ceai.

Pentru asta sunt serile, nu este necesar să fii în orice moment multitasking.

Poți să oferi acest pachet-cadou de Crăciun personalizat, angajaților din compania ta, colaboratorilor și partenerilor de business

JUST BE

Câteodată, tot ce ai nevoie este să stai cuibărit într-o păturică pufoasă și să te delectezi cu un vin, cu o carte bună sau pur și simplu, cu muzica care-ți place.

Acest pachet cadou de Crăciun este perfect pentru face o surpriză plăcută colegilor din companie și colaboratorilor.

THE SECRET GATEAWAY

Când totul pare prea mult, nu te ajută să fugi. Dar uneori, să te izolezi, chiar și pentru câteva momente, pare a fi cea mai bună soluție.

Iar muzica ascultată în căști poate să te poarte departe. Party in your mind.

Citește și: The zen of tea. Cadouri personalizate pentru iubitorii de ceai

SKY AND SEA

Adu vacanța la tine la birou cu acest trio în nuanță marină. Știai că studiile spun că albastrul este culoarea preferată a majorității oamenilor, în special a bărbaților, care o asociază cu masculinitatea și succesul?

Un pachet cadou de Crăciun elegant ce conține un rucsac, o decorațiune drăguță, un cablu USB, o cană termos și o cartolină unde poți lasă un mesaj.

Toate sunt ambalate într-un pachet spațios cu umplutură ce protejează produsele tale. Prețul afișat nu include costul de personalizare.

CONTEMPORARY

Aceleași accesorii funcționale, într-o variantă sustenabilă, forme avangardiste și materiale fine, care-ți bucură simțurile.

Cine spune că viața la birou trebuie să fie în nuanțe de gri? Un pachet cadou de Crăciun elegant ce conține o boxa audio, o agenda utilă pentru notițele tale, un pix complementar agendei tale, o decorațiune drăguță, și o cartolină unde poți lasă un mesaj.

Toate sunt ambalate într-un pachet spațios cu umplutură ce protejează produsele tale. Prețul afișat nu include costul de personalizare.

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.