Cadouri de Crăciun iubite de toată lumea
Postat în christmas in a box

Cadouri de Crăciun iubite de toată lumea – cadouri unisex

Să cumperi cadouri de Crăciun tuturor celor de pe lista ta poate fi destul de provocator din multe puncte de vedere.

Ca și în ceea ce privește moda sau parfumurile, sau chiar jucăriile pentru copii, cadourile pentru adulți n-ar trebui să fie departajate în funcție de sex, mai ales dacă vrem să luăm în considerare cadouri corporate pentru mai multe persoane, cum ar fi angajații dintr-o companie sau colaboratorii de la job.

Partea bună este că oamenii nu mai sunt tributari stereotipurilor în aceeași măsură în care au fost până acum câțiva ani. Nu mai este necesar să oferi bărbaților doar creme pentru bărbierit și aftershave-uri, cum nici femeile nu-și mai doresc doar parfumuri. Multe branduri au început să recunoască produsele destinate atât bărbaților, cât și femeilor, ca fiind soluția la multe întrebări. La această situație au contribuit în principal mărcile deținute de LGBTQ – prin lansarea unor colecții unisex, dar și schimbarea discursului din marketing.

Indiferent pentru cine faci cumpărăturile, nu-ți limita posibilitățile. Gadgeturile de ultimă generație, obiectele destinate antrenamentelor sportive, unele ustensile de bucătărie sau pentru birou pot fi idei inspirate de cadouri pentru oricine, cu care nu ai cum să greșești.

Cadourile de Crăciun potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei, au mai multe avantaje:

  • Sunt versatile – sunt potrivite pentru oricine, indiferent de gen, nu trebuie să îți faci griji legate de preferințele celui care le primește.
  • Economisesc timp și efort – nu trebuie să cauți idei de cadouri diferite pentru bărbați și femei.
  • Evită stereotipurile – nu presupun că anumite produse sau activități sunt exclusive pentru un anumit sex.
  • Sunt adaptabile – pot fi folosite la diverse ocazii, cum ar fi petreceri, sărbători, aniversări sau alte evenimente sociale, fără să fie necesar să adaptezi cadoul în funcție de genul destinatarului.
  • Sunt flexibile – pot fi achiziționate în cantități mai mari și distribuite fără a ține cont de genul beneficiarilor.

Uite ce selecție am făcut pentru tine, din colecția de cadouri de Crăciun personalizabile Christmas in a box:

DON’T YELL, YELLOW

Stilul extra-protective și nevoia de control te fac să iubești acest rucsac din cel puțin 2 motive:

  • 1.Este foarte sigur.
  • 2. Este foarte simpatic, cu un design industrial.

Și cum simpatic trage la simpatic, fă cunoștință și cu partenerul său de lângă.

Este un cadou de Crăciun pe care îl poți oferi echipei, dar și partenerilor de afaceri și colaboratorilor.

GINGER AND SPICE


Această cană din material eco, cu linguriță de bambus, ar putea fi cana ta preferată iarna aceasta. Cea care să acompanieze ceaiul sau cafeaua și să-ți facă diminețile și serile mai plăcute. Normal, turta dulce are și ea importanța cuvenită.

Oferă anagajaților companiei un cadou de Crăciun personalizat cu mesaje de apreciere!

JUST THE RIGHT THING

Oricât de lipsit de inspirație ar suna, uneori o sticlă de vin și selecția ta preferată de brânzeturi poate să concureze cu o cină la restaurantul preferat. Da, sunt și zile în care să stai în intimitatea casei tale e cea mai bună idee.

Oferă un set cadou de Crăciun angajaților și partenerilor de business, ca semn al aprecierii pentru munca lor alături de compania ta!

NO DOUBTS

Te-ai gândit vreodată că poți să ai un hard extern atât de șic încât să-l porți tot timpul cu tine în geantă? Sau lipit de dulapul din metal din biroul tău? Dacă nu te-ai gândit încă, poate este din cauză că ți-e mintea doar la acele cornulețe delicioase. Și e de înțeles.

Cadourile de Crăciun corporate sunt ideale pentru a oferi angajaților, colaboratorilor și furnizorilor un semn al aprecierii și al prieteniei.

VACAY MOOD


Un încărcător wireless care îți ține telefonul la vedere, pe birou. Până aici, nimic neobișnuit. Dar dacă e din nucă de cocos, nu-i așa că deja lucrurile se schimbă?

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.