Cadouri de Crăciun - pachete personalizate
Postat în 2023christmas in a box

Christmas in a Box – responsabilitatea cadourilor personalizate de Crăciun în grija noastră


Unele lucruri nu se schimbă niciodată. Dar tu poți alege altfel – oamenii de care te înconjori, cum îți petreci timpul, ce cadouri oferi. Anul acesta, te provocăm să-ți faci Crăciunul diferit – chillidelicious.

Cum ar fi să afli mai multe despre oamenii cu care lucrezi și despre companie?

Descrierile pachetelor te vor ajuta nu doar să înțelegi mai bine despre ce obiecte este vorba, dar și să-ți imaginezi cum vor putea fi ele folosite.Informează-te despre toate, imaginează-ți ce ar fi potrivit pentru gașca ta de la birou sau pentru oamenii cu care lucrezi, în diferite contexte, iar apoi alege cu inima – cele mai frumoase daruri sunt cele pe care le simți.

Pentru că suntem diferiți și pentru că este foarte bine că suntem așa (noi iubim diversitatea) anul acesta ne-am propus (și cred că ne-a și ieșit) să concepem Christmas in a Box, o campanie diferită pentru cadourile corporate de Crăciun de toate celelalte de până acum.

Pentru că nu e deloc amuzant să oferi aceeași agendă tuturor colegilor sau colaboratorilor, an de an, când există atât de multe variante de cadouri corporate, pe care le putem personaliza așa cum îți imaginezi – ba chiar mai mult de-atât.

Christmas in a Box îți aduce promoționale corporate personalizate, sustenabile, practice sau pur decorative, delicioase, inspiraționale. Și, cel mai important, pachete business-oriented care să-ți ofere o experiență – tactilă, senzorială, estetică.

Uită-te la ele și citește despre ele, fiecare pachet – cadou de Crăciun a fost selectat cu grijă, nimic nu este la voia întâmplării.

Descrierile pachetelor te vor ajuta nu doar să înțelegi mai bine despre ce obiecte este vorba, dar și să-ți imaginezi cum vor putea fi ele folosite. Informează-te despre toate, imaginează-ți ce ar fi potrivit pentru gașca ta de la birou sau pentru oamenii cu care lucrezi, în diferite contexte, iar apoi alege cu inima – cele mai frumoase daruri sunt cele pe care le simți.

Cadouri de Crăciun personalizate, pentru angajați, colaboratori, parteneri sau furnizori

Și pentru că vrem să mergem mai departe cu ideea de cadouri de Crăciun personalizate, am pregătit pentru tine un joc. Mai precist, un test scurt, cu câteva întrebări care te vor ghida, mai ales dacă tu trebuie să alegi cadourile de Crăciun, să înțelegi mai bine organizația din care faci parte, cum sunt colegii tăi și cum funcționați împreună. În funcție de rezultatele testului, îți facem sugestii de cadouri personalizate în funcție de tipul audienței tale.

Dacă vii din zona de resurse umane și vrei să afli mai multe despre organizația din care faci parte și despre colegii tăi, accesează acest link, pentru a face testul.

Dacă ești om de marketing și îți dorești cadouri business personalizate pentru colaboratori, dar și pentru a promova business-ul tău, intră aici pentru a face testul:

Furnizori și parteneri: dacă te confrunți cu furnizori greu de mulțumit și cauți pachete promoționale corporate, intră aici pentru test.

Pentru că timpul este cel mai prețios lucru, suntem la un click distanță și prompți la livrare. Intră pe site-ul nostru pentru a trage cu ochiul la toate pachetele de cadouri business și hai să personalizăm împreună cadourile pentru Crăciunul acesta!

Iar dacă vrei să vezi live cadourile din campania Christmas in a Box, te așteptăm în showroom-ul nostru de la sediul Chilli Ideas (strada Știrbei Vodă 114-116, București).

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.