Postat în 2023christmas in a box

Cadouri personalizate de Crăciun pentru bărbați mai organizați decât femeile

Cine spune că bărbații nu sunt ordonați înseamnă că n-a cunoscut toate tipologiile de bărbați. Pe cei care își aranjează șosetele în funcție de culori; pe cei care își aranjează cămășile la dungă; pe cei care au tricourile organizate pe zile, pe nuanțe, pe categorii – cu sau fără print; pe cei care au un detergent special pentru hainele albe și unul special pentru cele colorate. Și lista poate continua.

Am cunoscut destui bărbați mult mai organizați decât multe femei și asta mi-a trezit deopotrivă un sentiment de admirație, dar și unul de frică – cum ai putea locui cu un bărbat mai ordonat decât tine? Sau, dacă este atât de organizat, asta înseamnă că nu e creativ – e plictisitor? Sau, și ma departe – dacă este atât de organizat, mă va include și pe mine într-un sertar politically correct?
Apoi am înțeles că astfel de gânduri sunt doar gânduri. Și că bărbații organizați sunt la fel ca femeile organizate – doar că au nevoie de mai multe genți, gentuțe, huse, organizatoare.

Pentru ei toți, am creat variante de pachete – cadouri de Crăciun personalizate care să le facă viața și mai organizată decât o au deja. Dacă se poate. 😊

Cadouri business de Crăciun pentru angajați și parteneri

JUST THE RIGHT TIME

E timpul. Să faci călătoria aceea pe care o amâni. Să citești cartea pe care ai cumpărat-o acum 2 luni și care se uită la tine, din bibliotecă.

Să mergi la concertul acela. Să-ți pui pantofii cu toc sau să mergi cu picioarele goale prin iarbă. Nu mai amâna, acum e timpul să trăiești tot.

În pachetul cadou business de Crăciun vei găsi o geantă de transport, căști wireless, turtă dulce și o cartolină unde poți lasă un mesaj. Aaaa. Știai că le poți personaliza?

Cadouri business de Crăciun – pachete cadou

THE PHILOSOPHIC APPROACH

Știi prea bine că organizarea mediului exterior te ajută nu doar în sarcinile de la birou sau de acasă, ci mai ales într-o organizare interioară.

Ești de acord cu faptul că felul în care arată lucrurile la exterior sunt, de fapt, o proiecție a lucrurilor nevăzute din interior.

Acest pachet – cadou de Crăciun personalizat conține o husă de laptop, o decorațiune simpatică și o geanta de voiaj: deci, care este destinația?

BASIC BROWN

Credem că să călătorești cu stil înseamnă să călătorești organizat și asta înseamnă abundență.

Știi de ce? Pentru că atunci când ești organizat ai mai mult timp și spațiu să te concentrezi pe alte lucruri.

Acest travel kit elegant este un cadou business de Crăciun ce demontează orice mit legat de faptul că bărbații sunt dezordonați. Unii chiar duc organizarea la nivel de artă.

GREY IS THE NEW BLACK

Eficiența și simplitatea designului sunt atuu-urile pe care le cauți în primul rând, atunci când alegi accesoriile pentru birou.

Chiar și în intimitatea casei preferi să nu te înconjori de obiecte inutile sau prea opulente. Calitatea vine din alte lucruri, din punctul tău de vedere.

Un pachet cadou de Crăciun pentru angajați și parteneri de business care conține un mousepad, o geantă pentru laptop, o decorațiune.

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.