Postat în trends

Stay young & enjoy the moment. Feel young & enjoy the life.

Animă copilul din tine

Trebuie să recunoaștem că, inevitabil, sufletul nostru este mereu tânăr în preajma copiilor. Câtă vreme le dedicăm timp, ne bucurăm de zâmbetul lor și prețuim momentele petrecute împreună cu ei, ne vom da seama că, de fapt, fericirea constă în aceste mici lucruri.

Să știm să privim lumea așa cum o fac copiii, simplu și onest și să ne dăm voie să simțim totul nefiltrat, să ne bucurăm că suntem noi înșine. Dacă ne gândim la toate aceste lucruri, am putea spune că am găsit secretul copilăriei din noi.

Chilli Ideas s-a gândit să celebreze copilăria într-un mod inedit, dăruind bucurie și entuziasm atât celor care vor oferi cadouri copiilor din colecția de obiecte și jocuri personalizabile, special pregătită de noi în acest sens, cât și celor care vor să aducă un strop din bucuria copilăriei clienților sau partenerilor lor de business.

Joaca a fost întotdeauna o modalitate prin care nu numai că ne putem distra, dar putem și învăța și asimila diverse noțiuni mult mai ușor, aspecte foarte bine cunoscute în ziua de azi și aplicate cu succes și în mediul business.

Dacă vrei să-ți surprinzi partenerii de afaceri, dându-le de înțeles că apreciezi spiritul ludic și acel timp de calitate pe care joaca îl poate oferi (atât în compania celor dragi, dar și a colegilor sau partenerilor de afaceri), dăruiește-le un joc care să-i destindă și să îi scoată din atmosfera tensionată de lucru.

Citește și: Cum îți poți surprinde partenerii de afaceri prin intermediul cadourilor corporate

joc-personalizabil-sah-domino-marocoUn exemplu ar putea fi o cutie ce cuprinde mai multe jocuri cu piese de lemn, inclusiv șah, domino sau bastonașe de lemn. Fie că vor folosi jocul împreună cu colegii sau acasă, cu cei mici, acesta va fi apreciat și folosit cu multă pricepere.

Pe de altă parte, tot în scopul de a le trezi competitivitatea și puterea de concentrare, poți alege un dart board. Copiilor le place foarte mult să câștige și să fie apreciați pentru reușitele lor, iar jocul de darts le va aduce aminte de acest sentiment și oamenilor mari.

În aceeași notă, un joc ce va trezi în oamenii mari și mici spiritul de echipă este o masă de mini-fotbal, o sursă inepuizabilă de distracție.

De asemenea, și jocurile de inteligență pot stârni sentimente interesante: determinare și dorință de a descoperi “what’s the catch?”.

Dăruiește-le oamenilor din echipa ta, clienților sau partenerilor un joc de inteligență în formă de stea, ambalat în husă de bumbac personalizată cu logo-ul companiei tale și activează-le o serie de abilități: concentrarea, intuiția, răbdarea și capacitatea de concentrare.

Ludo game din lemn în husă personalizatăȘi Ludo game-ul din lemn în husă branduită va contribui la o porție bună de strategie și îi va determina pe jucători să își dorească să câștige și să își ducă primii toți pionii în centrul tablei de joc.

Turnul buclucaș Felipe cu piese de jenga va fi jocul perfect pentru o întâlnire informală între prieteni, familie sau chiar colegi de muncă.

Acesta vine într-o husă personalizată cu logo-ul tău, pentru ca aceștia să-și amintească de tine și de produsele tale, dar și de prilejul cu care ai făcut acest cadou.

Și, dacă vrei să îi inspiri pe colegii tăi să se joace și să petreacă cât mai mult timp în aer liber, un zmeu double-lined cu mânere (în husă cu logo-ul tău imprimat) le va aduce aminte de simplitatea lucrurilor, de măreția zborului și de bucuria copilăriei.

Citește și: De ce și cum să introduci sustenabilitatea în strategia de HR

Ziua de 1 iunie este despre celebrarea copilăriei din oameni, fie ei adulți sau copii. Și unii și alții se vor bucura de un penar Albertinelli echipat cu creioane colorate, radieră, ascuțitoare și un mic notebook cu imagini de colorat, fiind o bună ocazie pentru relaxare și concentrare.

Celor cărora le place partea mai tehnică și mai exactă a lucrurilor, le poți dărui un penar ecologic Loren, realizat dintr-un strat de plută, foarte util pentru activitatea de birou atât a copiilor, cât și a adulților. Acesta conține: un pix, un creion, o gumă de șters, o ascuțitoare și o riglă de 15 cm.

Totodată, jucăriile de pluș precum iepurașul Lilly sau iepurașul Zurly sunt încă iubite și apreciate de multă lume, fiind un bun reminder pentru momentele dulci ale copilăriei, pe care le putem retrăi și astăzi, indiferent de vârstă.

jocuri-personalizabile-cadouri-copiiChilli Ideas îți pune la dispoziție o gamă largă de obiecte personalizate pe care le poți dărui atât copiilor, cât și colegilor de echipă sau partenerilor de afaceri, prin care vei aduce multe zâmbete și veselie tuturor celor care le vor primi.

Fie că alegi să dăruiești un astfel de cadou, fie că alegi să organizezi de concursuri, vânătoare de recompense sau giveaway-uri personalizate cu ocazia zilei de 1 Iunie, cu siguranță brandul tău se va face remarcat și va fi apreciat pentru voia bună și distracția pe care le-ai adus cu această ocazie.

Noi venim cu o mulțime de idei creative și originale pentru a pune în valoare relația dintre tine și colegii sau partenerii tăi de business. Tu în ce fel îi vei inspira să sărbătorească ziua de 1 Iunie?

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.