Postat în christmas in a box

Bestsellers in best collors. Cadouri de Crăciun personalizate

Dacă ești în căutarea unor cadouri personalizate de Crăciun pentru angajați, colaboratori sau parteneri de afaceri, Chilli îți oferă seturi și coșuri cadou de Crăciun pentru cele mai diferite gusturi și preferințe.

Negrul este una dintre primele culori folosite în artă, în peșterile din Lascaux, Franța – desenele erau făcute atunci cu cărbune. Multe secole mai târziu, pictorii Manet și Van Gogh s-au folosit de negru pentru a accentua obiectele și emoțiile din picturile lor.

Există încă dezbateri dacă negrul este trecut la categoria culoare, pentru că, real, este absorbția tuturor celorlalte culori. Este ceea ce ochiul vede atunci când nu există lumină. Din acest punct de vedere, negrul este acromatic – nu are nuanță, precum galbenul sau turcoazul; are însă conotații puternice, contrastante – este despre pericol, dar și despre magie; este despre putere și forță, dar și despre frică și furie; despre tristețe, dar și despre sofisticare.

De-a lungul timpului, a fost simbol pentru doliu, în Roma antică. La pol opus, egiptenii considerau că este nuanța care avea legătură cu viața. În perioada medievală, era considerat simbol pentru bogăție, mister și rang superior, iar în secolul al 17-lea a fost asociat cu vrăjitoriile și forțele malefice.

La sfârșitul secolului al 19-lea a devenit culoarea asociată profesioniștilor din business, dar și cea care puncta eleganța supremă. Din aceste motive, este culoarea cea mai folosită pentru a eticheta mărcile de lux din întreaga lume dar și pentru a marca cele mai importante evenimente – să nu uităm că, la cele mai elegante evenimente, oamenii adoptă ținute all black.

Citește și: Bestsellers in best colors. Re(a)d my lips

Cadouri de Crăciun personalizate - pachete Christmas

Dacă îți place negrul, nici nu contează dace e culoare, sau nu. Poți alege cadouri de Craciun corporate all black – nu ai cum să dai greș când mergi la sigur. Enjoy!

CLASSIC ALL THE WAY

Pentru că îți place mult să scrii și să desenezi cu pixul pe hârtie, dar și pentru că asta nu înseamnă că nu-ți place să beneficiezi de avantajele tehnologiei, acest pachet are numele tău pe el. Iar dacă ai nevoie de un upgrade, turta dulce întotdeauna dă rezultate.

RED FLAG

Dacă îți place să fii foarte organizată și-ți place să ai mereu o variantă de back-up, acest pachet te va face să fii mai puțin anxioasă în momentele în care nu ești la birou. Să știi că ai întotdeauna la tine un încărcător și o agendă sună destul de bine pentru creierul tău.

SWEET TRAVEL

E un sentiment foarte plăcut să-ți iei un bagaj mic și să ieși din zona ta de confort. Să te urci în mașină, în tren sau în avion și să pleci, pur și simplu. Care este destinația pe care ai vrea s-o vizitezi luna asta? Și ce te oprește?

WITH A TWIST

Nu e nevoie să ascunzi faptul că ești o persoană precaută și igiena ocupă un loc important în criteriile tale de selecție. Așa că această boxă antibacteriană pare că a fost inventată fix pentru tine.

BUSINESS IS BUSINESS

Impersonal, dar necesar. Unele întâlniri sunt o infuziune de emoții și trăiri, pe când altele – doar discuții raționale și foarte constructive. Pentru fiecare dintre ele, alegerea discursului este la fel de importantă. Dar reține: Sabia de oțel se ține în teacă de mătase.

GOING BLACK, NOT BACK

Dacă te numeri printre persoanele care nu fac rabat de la negru – nu doar în ceea ce privește hainele, ci și accesoriile – atunci deciziile pe care le ai de luat, devin, cumva, mai simple. Ai mai mult timp de făcut planuri, decât de ales culorea pe care vrei s-o aibă agenda ta.

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.