Postat în 2023

16 ani de experiențe CHILLI

Sweet 16. Luna aceasta sărbătorim 16 ani de Chilli. 16 ani de produse promoționale personalizate pentru companii și evenimente business. 16 ani de pasiune, dăruire și inovație. Din 2007, această călătorie a fost un cumul de experiențe datorate sprijinului clienților noștri fideli, devotamentului echipei și angajamentului pe care ni l-am luat, încă din prima zi: acela de a fi autentici, creativi și revoluționari.

Au trecut 16 ani de:

Inovație care ne menține competitivi și cu dorință de a evolua în permanență.
Parteneriate care ne-au adus noi provocări. Fiecare întâlnire este pentru noi o ocazie să învățăm ceva despre noi și despre partenerii noștri.
Acoperire globală care ne conectează cu comunitățile din întreaga lume.
Eforturi de sustenabilitate care au deschis calea către un viitor mai verde.
O echipă care se simte mai mult ca o familie.

În ultimii 16 ani, originalitatea și dorința de a-i oferi clientului nostru o experiență completă au făcut parte din ADN-ul Chilli. Credem că pe măsură ce trec anii ne reinventăm, inovăm și excelăm.

Am crescut împreună nu doar un brand, ci o echipă valoroasă, care împărtășește principii sănătoase și valori care ne fac să avem relații sănătoase și durabile. Și nu putem decât să ne bucurăm atunci când cei din jurul nostru ne recunosc valoarea.

Printre premiile noastre se numără:

  • Premiul Distribuitorul Anului din Europa – Gala Premiilor Sustenabile PSI (Germania 2019),
  • Premiul pentru Responsabilitate Socială Corporativă – Gala Forbes Green Awards (2017),
  • Cea mai inovativă campanie de Marketing IPPA (Hong Kong 2019).

Suntem mândri și ne responsabilizează faptul că suntem singurii distribuitori de promoționale care au Carbon Tracking Tool, aplicația care calculează emisiile de carbon pentru fiecare obiect promoțional pe care-l avem în portofoliu.

Iar tu ești parte din experiența CHILLI.

Pentru a sărbători cea de-a 16-a aniversare, te invităm să descoperi cea mai recentă campanie a noastră, Christmas in a Box. Ți-am pregătit promoționale corporate pentru sezonul de iarnă. Aici mai multe detalii chillidelicious!

The best is yet to come.
Echipa Chilli.

Distribuie

Tastează și apăsă Enter pentru a căuta

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.